Pretrhol optický kábel. Kradli mladí chlapci zo Sniny

18.12.2009 Celý región

Pretrhol optický kábel: Bardejovskí policajti obvinili včera z prečinu ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia 49 ročného muža z Bardejova.
Obvinený Bardejovčan 20.10.2009 v čase okolo 15:15 h pri prácach súvisiacich s úpravou terénu na ulici Jána Švermu v Bardejove pracovným strojom pretrhol optickú chráničku a následne aj v nej nachádzajúci sa optický kábel. Ich poškodením došlo k výpadku dodávky dátovej siete občanom Bardejova. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 5 000. - €.

Kradli mladí chlapci zo Sniny:
Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre prečin porušovania domovej slobody trom mladíkom (14r. , 15r. a 16r. ) zo Sniny.
Obvinená trojica prišla ešte s dvomi maloletými chlapcami 28.10.2009 popoludní k pootvorenému prízemnému oknu jedného z rodinných domov v Snine. Cez toto vošli do domu, ktorý prehľadali a ukradli odtiaľ mobilný telefón, rádio, rôzne potraviny a peniaze. Celkovo spôsobili majiteľke domu škodu 80. - €.
Okrem toho najmladší z obvinených sa 18.10.2009 spolu s tromi maloletými chlapcami prišli k neuzamknutému osobnému autu Fiat Punto, ktoré bolo zaparkované na dvore ohradeného pozemku jedného z obytných blokov v Snine. Z auta ukradli panel autorádia, čím spôsobili škodu 70. - €.
 

Vyberte región